Molnár Csaba

Molnár Csaba

Közösségfejlesztési igazgató, az Igazgatóság tagja

 A közösségi bankká válást megelőzően, 2010. év elején csatlakoztam a MagNet Bankhoz, a felvállalt újbanki stratégia hírére. Belépésem óta a Bank közösségfejlesztési területét vezetem, amely magában foglalja a szervezet humán stratégiájának, külső és belső kommunikációjának, illetve márkájának és marketing tevékenységének fejlesztését, továbbá a Bank civil partnereivel való együttműködésének és társadalmilag felelős stratégiájának alakítását. 2013 óta a bank egyik részvényesévé és a Bank igazgatóságának tagjává is váltam.

 

Humán erőforrás menedzserként és kommunikációs szakemberként kaptam a diplomáimat, de szereztem képesítést vezetőfejlesztés, szervezeti pszichológia és üzleti coaching témában is. Szervezet- és vezetőfejlesztés, illetve humán erőforrás menedzsment területen már több mint 15 éve dolgozom, nemzetközi és hazai, illetve pénzügyi, nagyvállalati és tanácsadó cégeknél egyaránt. (UniCredit Leasing Zrt., Malév Zrt., Hudson Global Resources Kft., TMP Worldwide, Accord Group Kennedy Balogh Kft.)

 

E tapasztalatok komolyságának ellenére, ma is gyakran azon kapom magam, hogy akár a felvállalt stratégiánk kapcsán is optimistán és lelkesedéssel gondolok a jövőnkre. Még ha ezt sem jelenértékben, sem bruttó boldogságindex növekedésben számszerűsíteni nem tudom. Továbbra is töretlenül hiszek például tudatos fogyasztóban. Abban, akinek eddig csak biopiacról származó zöldsége, fair trade kávéja, lassabb tempója, kisebb ökolábnyoma, több könyve, városi bringája, vagy jógamatraca volt. De most már tudjuk róla, hogy nem csak akkor viselkedik így, amikor költi a pénzét, hanem akkor is, amikor épp megtakarítja. Ami jó. Ráadásul úgy látjuk, ez nem múlik el neki. És szerintünk ez nem csak neki jó. És ezt ő is tudja. Ezért is szeretjük őt nagyon. Meg azt is, amit mi csinálunk. Egy jó és szerethető bankot, ilyen munkatársakkal, ilyen ügyfelekkel, közös értékek, tudatos választások és felelős döntések mentén. Ma már lehet idehaza is szelektíven bankolni.