Tájékoztatás Korona Kredit átruházásról

A kölcsönszerződésekhez kapcsolódó teljesítési számlaszámok megváltoztak!

Tisztelt Ügyfeleink!

Amint arról már korábban tájékoztattuk Önöket, 2016. május 3-tól a Korona Kredit Zrt. új tulajdonosa a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. A két pénzügyi intézmény a tulajdonváltozást követően szoros együttműködést kezdett az ügyfelek részére nyújtott szolgáltatások területén. Ennek részeként, 2016.06.30-i értéknappal a Korona Kredit Zrt. a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.-re ruházta át a hitel és pénzkölcsön nyújtás körében kötött teljes szerződésállományát. Ezzel kapcsolatban, valamint a fizetéssel kapcsolatos átmeneti tudnivalókról már írásbeli tájékoztatást is kaptak.

Ezúton értesítjük Ügyfeleinket, hogy a kölcsönszerződésekhez kapcsolódó teljesítési számlaszámok megváltoztak!

A kölcsönszerződésből eredő fizetési kötelezettségeiket a jövőben már a MagNet Bank által, az Önök javára vezetett számlaszámra történő átutalással vagy MagNet Bank fiókban történő készpénzbefizetéssel teljesíthetik.

A változással kapcsolatban minden kedves ügyfelünket postai úton, személyre szóló levélben értesítjük, valamint tájékoztatjuk a MagNet Banknál vezetett egyéni, új számlaszámokról is, melyekre fizetési kötelezettségeiket teljesíthetik.

A leveleket 2016. október 20-án adtuk postára, így amennyiben néhány napon belül nem érkezik meg Önhöz levelünk, kérjük, jelezze ezt felénk telefonos banki szolgáltatásunk elérhetőségén (továbbiakban: telefonos ügyélszolgálatunkon): (06-1) 428-88 88.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jövőben nem lesz lehetőségük arra, hogy havi törlesztőrészletüket Raiffeisen bankfiókban, készpénzbefizetés útján rendezzék!

Tájékoztatjuk továbbá azon ügyfeleinket, akik eddig beszedési megbízással (továbbiakban: csoportos beszedési megbízással) teljesítették törlesztési kötelezettségeiket, hogy korábbi megbízásuk alapján 2016. október 24. napjától a MagNet Bank nem indít csoportos beszedéseket. Kérjük, hogy a korábbi csoportos beszedési megbízásaikat a Raiffeisen Banknál töröltetni szíveskedjenek. Fizetési kötelezettségeik teljesítésének érdekében, kérnénk, hogy az Önök javára vezetett MagNet Bankos számlaszámra szíveskedjenek a jövőben átutalást vagy belföldi készpénzbefizetést kezdeményezni.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy az új, MagNet Banknál vezetett számlák kizárólag az Önök kölcsönéhez kapcsolódó törlesztések – átutalással, vagy MagNet bankfiókban történő készpénz befizetéssel történő – fogadására alkalmas technikai számlák, amelyek nem használhatóak teljes körű szolgáltatást biztosító fizetési számlaként (pl. Internetbanki szolgáltatás -továbbiakban: NetBank szolgáltatás- vagy betéti bankkártya (továbbiakban: bankkártya) nem igényelhető hozzá, a fizetési számláról egyéb átutalások nem teljesíthetők stb.).

Ez a technikai számla ugyanakkor egyszerűen átalakítható teljes körű banki szolgáltatást biztosító fizetési számlává, ennek érdekében kérjük, keresse fel bármely MagNet bankfiókunkat.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a törlesztőrészleteket a továbbiakban is mindig késedelem nélkül rendezzék.

Elérhetőségeink, ahol kollégáink, mint már MagNet Bankos kollégák továbbra is az Önök segítségére vannak:

Telefonon keresztül:

Hitelkezelési osztály: 411-2450, 411-2456, 411-2452, 411-2454, 411-2458

Felmondott ügyletek: 411-2459,

Ingatlankezelés (értékesítés, bérbeadás):411-2457

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk 2016.05.09-től új címen érhető el, 1062 Budapest, Andrássy út 98. szám alatt (MagNet Bank székházában). A Budapest VII. kerület Kertész utca 50. szám alatti címünkön az ügyfélfogadás megszűnt.

Személyes ügyfélfogadás rendje:

szerdán: 14 - 16 óra között

pénteken: 10 - 12 óra között

egyéb időpontokban: csak előzetes időpontfoglalás esetén

Időpontfoglalás: minden nap 9-15 óra között a (061)-411-2450 telefonszámon.

MagNet Bank általános elérhetősége:

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 98

Levelezési cím: 1376 Budapest 62. Pf. 86.

Telefonos ügyfélszolgálat: mindennap 0-24 h

Telefonszám: (06-1) 428-88 88

Weboldal: www.magnetbank.hu

Az alábbi linkeken tájékozódhat a Korona Kredit ügyfeleire vonatkozó információkról:

Hirdetmények

Üzletszabályzatok, Általános Szerződési Feltételek

Panaszkezelés

Együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel,

MagNet Bank Zrt.