A második félév: a második esély?

Te milyen tervekkel futottál neki 2022-nek? Hogy állsz most ezekkel - akarod még, amit az év elején gondoltál, hogy akarnod kellene? Szeretnéd jobban akarni, amivé mindez alakult, vagy épp, hogy mostanra teljesen másra vágysz, teljesen más célokat tűztél ki magadnak?

A legtöbb nagyszabású terv nem úgy valósul meg, hogy egy íróasztal mellett jól kitaláljuk, megtervezzük, aztán lépésről lépésre végrehajtjuk - a sikerhez a legtöbbször számos alkalommal megállunk, értékelünk és újratervezünk, majd ezt megismételjük még párszor. Idén eddig - majdnem úgy, ahogy tavaly, meg azelőtt - a legtöbb tervünket mostanra számos alkalommal kellett újragondolnunk, miközben napról napra nyilvánvalóbb, hogy nem fogunk tudni mindenre IS felkészülni... akkor sem, ha igény amúgy lenne rá.

Mi az, amit mégis megtehetünk?

Először is, bátran és nyugodtan érezhetjük magunkat fáradtnak, kétségbeesettnek, kimerültnek, csalódottnak, érezhetjük a helyzetünket reménytelennek és kilátástalannak, és adhatunk magunknak elegendő időt, hogy megéljük ezeket a nehéz érzéseket: minél tovább csinálunk úgy, mintha minden rendben lenne, annál több energiát pazarolunk a szembenézés helyett a tagadásra, amire így ennyivel kevesebb energiánk, erőnk marad majd.

Pedig arra szükségünk lesz, mert ha megengedtük magunknak, hogy kicsit azt érezhessük, amit, utána ideje megkeresni azokat a pontokat az életünkben, ami valóban rajtunk áll, és elkezdhetünk megpróbálni megtanulni ezekre fókuszálni. Az év fele még előttünk áll, és ha nem is épp úgy, mint ahogy azt fél évvel ezelőtt elképzeltük, számos lehetőséget tartogathat.

A pénzügyi döntéseinkkel is befolyásolhatjuk a világot

Számos ponton tehetünk most azért, hogy közösségünk minél több tagja számára legyenek élhetőbbek a mindennapok; ha aktívan, cselekvéssel szeretnél segíteni, itt találod a MagNet Közösségi Adományozási Programjának 2022-es résztvevőit, akik mind nagyon komoly, szakmai, értékteremtő, mindannyiunk számára fontos munkát végeznek, és sokan közülük kidolgozott, kész rendszerekkel várják az önkéntes segítőiket, felajánlásokat, stb. Keresd meg a számodra legszimpatikusabbat, vedd fel Velük a kapcsolatot - és aztán persze ne felejts el majd a javukra rendelkezni ősszel, a KAP idei, felajánlási időszakában!

A MagNet Bank emellett is számos olyan szolgáltatást kínál, amely a civil szféra ügyfelek döntésein alapuló támogatásán keresztül a teljes társadalmunkra pozitívan hat: a lakossági folyószámlákhoz ⁣járó Segítő Bankkártyának köszönhetően a MagNet ügyfelei például maguk rendelkeznek arról, melyik nonprofit kezdeményezés számláján írják jóvá a minden egyes bankkártyás vásárlásuk után keletkező, a Bank által finanszírozott adományokat.

Független, értékalapú bankként a MagNet olyan közösséget épít, amelyik szerint itt az ideje a nézőpontváltásnak a pénzügyekben: amelynek tagjai számára a pénz nem cél, hanem eszköz. Csatlakozz a MagNet Közösséghez - nyiss MagNet Házhozszámlát akár most, akárhonnan, kényelmesen és percek alatt, VideoBankunkon keresztül: https://magnetbank.hu/magnet

{{ formattedDuration }}

Lejátszás