MagNet Apránként Megtakarítási Program: mi ez és mire jó?

{{timeAgo}} 2023. október 26.

Virtuális malacpersely: így teljesülhet a célod úgy, hogy szinte észre sem veszed!


Az Apránként Program abban segít Neked, hogy valóra válthasd álmaidat. Ha a MagNetnél bankolsz, a netbankodban létrehozhatsz magadnak egy virtuális befőttesüveget, amibe, miután minden egyes bankkártyás vásárlásod összegét felkerekítettük az általad megszabott mértékben (10, 100, vagy 1000 forintra), beletesszük a különbözetet.


Minden vásárlásod végösszegét felkerekítjük, és félretesszük Neked a különbözetet!

Azelőtt, hogy elindítanád az aprógyűjtést, meg tudod nézni, mennyi pénzt gyűjtöttél volna az egyes kerekítési módokkal, ha már múlt hónapban elkezdted volna - ez segíthet meghatározni a Neked kényelmesen és biztonságosan, hosszabb távon is fenntartható kerekítési összeget. Mindezeknek köszönhetően pedig lemondások nélkül, úgy gyarapíthatod a megtakarításodat, hogy szinte észre sem veszed: a digitális aprógyűjtésre a beállítása után már nem kell külön figyelned, viszont bármikor ellenőrizheted, hogyan gyarapodik a megtakarításod.

Ha éppen nincs konkrét célod, amire gyűjtenéd, akkor is használhatod biztonsági tartaléknak, vagy egy későbbi, meglepetés-ajándéknak magadtól magadnak - hiszen, bár állíthatsz be konkrét célt és rendelhetsz határidőt a gyűjtéshez, mivel ezek a Te, magadnak alkotott szabályaid, szabadon módosíthatod őket, tetszés szerint. Ha végül máskor, másra használnád az összegyűjtött összeget, egy kattintással, bármikor átvezetheted azt a számládra. De az eredetei célnál tovább is gyűjthetsz, ha közben úgy döntenél, inkább gyarapítanád még a rendelkezésedre álló keretet: állíthatsz be másik céldátumot bármikor. Ha viszont nem utalod át magadnak korábban a megtakarításodat, és nem hosszabbítod meg a gyűjtés időszakát, akkor a rendszer automatikusan átvezeti a főszámládra az előre beállított időpontban az addig összegyűjtött összeget. Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Próbáld ki, a digitális aprógyűjtés épp ilyen egyszerűvé teszi a céljaidhoz vezető utat a gyakorlatban is!


Nagyobb célokra fix megtakarítás

Ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a fix összegű megtakarítást is választhatod: ha tudod, mit szeretnél, az ahhoz szükséges összeg és a kívánt céldátum megadásával a rendszerünk kiszámítja Neked, mekkora összeget lenne szükséges elkülöníteni a számládon havonta, hogy a megadott határidőig valóra válthasd az álmodat. Ha ezt követően minden hónapban gondoskodsz arról, hogy ez az összeg a számládon rendelkezésre álljon, a netbankod automatikusan intézi a többit. Ráadásul ahogy az Apránként Programban, ebben az esetben is kérheted, hogy ha veszélybe kerülne a célod megvalósulása, küldjünk számodra e-mailben egy értesítést.

Bonyolult tervezés és rendszeres aggodalmaskodás helyett válaszd a rendszeres, de egyszerű, kényelmes és biztonságos megtakarítást - segítünk könnyen és biztosan elérni a céljaidat!

https://youtu.be/SpzNO-VmEpQ

Lépj be most a NetBank felületedre,válaszd ki az Apránként Megtakarítási Programot a bal oldali sávban, és a Cél rögzítése menüponton belül válaszd ki a Fix összegű megtakarítást vagy az Aprógyűjtést, mi pedig intézzük a többit.


Kiemelt kép:Rodion Kutsaev