Kereskedelmi bank extrákkalFelelősTudatoshazai

            A tudatos vállalkozók bankja

Most 1 évig számlavezetési díj nélkül!  

Görgess tovább

Kiemelt ajánlatok

Mars számlacsomag

Új ügyfeleinknek most 1 évig számlavezetési díj nélkül! Remek társ frissen induló vállalkozások, illetve alacsony forgalmú cégek számára.

vállalati számlacsomag

Mastercard Business Segítő bankkártya

Azon túl, hogy a világon bárhol használhatod a céges bankkártyádat, közben bankkártyás vásárlásaiddal fontos társadalmi ügyeket is támogathatsz a Bank pénzén.

vállalati bankkártya

Mastercard Business Bonus

A Program szerteágazó kedvezményes ajánlatokat és előnyöket biztosít a vállalkozásoddal kapcsolatos teendők intézéséhez, legyen az céges utazás, vagy marketing automatizáció.

vállalati kedvezmények

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+

Folyamatos likviditást biztosít vállalkozásodnak, állami támogatással, így a piaci hiteleknél jóval kedvezőbb kondíciók mellett igényelhető.

szabad felhasználásúállami támogatású

Széchenyi Likviditási hitel MAX+

Szabad felhasználású forgóeszközhitel, a vállalkozás működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, vagy akár a vállalkozás fennálló hiteltartozásának kiváltására.

szabad felhasználásúállami támogatású

Széchenyi Beruházási Hitel MAX+

Széles körben felhasználható beruházási hitelcélok megvalósításához, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzésére egyaránt, állami támogatással.

állami támogatásúkiszámítható

Autokassza

MagNet számláidat online számlázó programokkal könnyedén össze tudod kapcsolni, így a rendszer automatikusan figyeli a már kifizetett számláidat. 

vállalati elektronikus szolgáltatás

Mobilfizetés

Digitalizáld a céges bankkártyád Apple Pay vagy Google Pay-en keresztül, mert minden első bankkártya digitalizációval 300 Ft-tal támogatunk egy szervezetet! 

PayPlus Program

Mentor-Szféra Plusz program

Számíthatsz a MagNet Közösségre! Lehetőséged van vállalkozásod hitelét kedvezményesebbé vagy akár kamatmentessé tenni, a Közösségi Hiteldíj Kedvezménnyel. 

közösségi hitel

Nyiss számlát vállalkozásodnak most 

1 évig számlavezetési díj nélkül, és válogass egyéb kedvező ajánlataink közül!

Fiókok & ATM-ek

A Fővárosban és Nyugat-Magyarországon összesen 14 bankfiókban várunk széleskörű szolgáltatásokkal és barátságos légkörrel.
Több mint 500 magyarországi EURONET ATM áll rendelkezésedre, amelyből a mindenkor hatályos lakossági és vállalati kondíciós listák szerinti MagNet kondíciókkal és ATM díj alkalmazásával vehetsz fel forint összeget.
Kattints a keresőre, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső fiókot vagy ATM-et!

Országszerte14bankfiók
500+ATM
Fiók és ATM kereső

Nyiss vállalkozói számlát!

Ha most nyitsz Mars számlát új ügyfélként vállalkozásoddal, az első 12 hónap számlavezetési díját elengedjük! Az alacsony költségek segítenek fenntartani az alacsony forgalmú cégek költséghatékony működését, miközben élvezheted a számlacsomag előnyeit.

Mars számlacsomag

Élj vállalkozói kedvezményekkel!

Vedd igénybe vállalkozói kártyáddal az ingyenes Mastercard Business Bonus Program által kínált különféle kedvezményes ajánlatokat! A Program biztosítja számodra azt a támogatást és vásárlóerőt, amelyre a vállalkozásoddal kapcsolatos teendők intézéséhez szükséged van.

Mastercard Business Bonus

Fizess a mobiloddal!

Egyszerűen és biztonságosan fizethetsz MagNet-es digitalizált céges bankkártyáddal, mobilod segítségével! Bankkártyánként minden első, digitalizációkor 300 forinttal támogatunk egy szervezetet. A BAGázs Közhasznú Egyesületnek eddig közel 3 millió forintot gyűjtöttünk.

Mobilfizetés

A céged adakozhat a profitunkból

A MagNet Bank ügyfeleként lehetőséged nyílik arra, hogy számodra fontos célokat támogass évről évre aMagNet Bank profitjából.

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy, a teljes ügyfélkört mozgósító és bevonó társadalmi kezdeményezés, mely azzal a céllal jött létre, hogy pozitív változást hozzon létre. Ügyfeleink demokratikus módon dönthetnek arról, hogy a banki nyereség egy részéből milyen civil szervezeteket támogassunk.

Közösségi Adományozási Program

A céged nevében is ültetünk egy fát!

Minden új ügyfelünk után 1 db fát ültetünk, amivel tovább gyarapítjuk a már 60.000 csemetét számláló MagNet Tölgyest.

A MagNet Bank 2019 óta története negyedik faültetési kampányában minden ügyfele nevében elültet egy facsemetét, azaz 2022 végéig összesen 60 000 facsemetét ültetett el, és vállalta, hogy 2024 végéig további 17500 fát ültet el, összhangban az ügyfélkör növekedésével.

MagNet Tölgyes

Csökkentsd velünk a hiteled!

Hitelfelvételkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy a közösségi banki betéteseink a konkrét vállalati hitelcél mögé elhelyezett betétjeikkel, - a hitelezett vállalat számára csökkentsék a visszafizetendő hitel összegét. A Közösségi Hitelkedvezmény segítségével megmutatjuk a hitelfelvevő vállalat tevékenységét, hitelezett fejlesztését vagy projektjét is, egyben promotáljuk, kommunikáljuk az összes ügyfelünk számára.

Mentor  Közösségi Betét és Hitel

Bankkártyás vásárlásod egyben adomány is!

A MagNetcéges bankkártyáddal most beléphetsz a közösségi támogatás új dimenziójába. Adakozz egész évben úgy a Bank pénzén, hogy észre sem veszed! Csupán egy beállítás, és minden bankkártyás vásárlásod után aktív résztvevője leszel egy általad kiválasztott fontos ügynek.

Segítő bankkártya

Szabadíts fel értékes időt vállalkozásodra!

MagNet számláidat a Billingo és Számlázz.hu online számlázó programmal könnyedén össze tudod kapcsolni, így a rendszer automatizálja az ügyvitelt, ezáltal kevesebb adminisztrációs feladattal kell foglalkoznod. Ennek eredményeként több szabadidőd lesz, amit a vállalkozásod növelésére vagy pihenésre fordíthatsz.

Autokassza

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+

Ez a szabadfelhasználású, kiszámítható folyószámlahitel lehetővé teszi a vállalati ügyfeleink számára, hogy rövid távú likviditási szükségleteiket fedezzék. Az állami támogatás által a piaci hiteleknél jóval kedvezőbb kondíciók mellett igényelhető, akár tárgyi fedezet nélkül.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Széchenyi Likviditási hitel MAX+

Többféle rövid- és középlejáratú forgóeszközhitel finanszírozás közül választhatsz, mely segít a céljaid elérésében, és akár a vállalkozásod fennálló hiteltartozásának kiváltására is alkalmas. Az állami támogatás által a piaci hiteleknél jóval kedvezőbb kondíciók mellett igényelhető, akár tárgyi fedezet nélkül.

Széchenyi Likviditási hitel

Széchenyi Beruházási Hitel MAX+

A Beruházási hitelt számtalan célra felhasználhatod, többek között az alábbiakra: telephely vásárlás, vállalkozás tevékeny bővítése, állóeszközök beszerzés, korszerűsítés, tartós forgóeszköz-szükséglet biztosítása, társasházak építése, projektberuházás. Az állami támogatás által a piaci hiteleknél jóval kedvezőbb kondíciók mellett igényelhető, akár tárgyi fedezet nélkül.

Széchenyi Beruházási Hitel

Milyen hatással van a világra vállalkozásod?

Most még csak ajánlott, de az ESG  (Environment-Social-Governance) szabályozások miatt, hamarosan kötelező lesz a vállalkozásoknak jelenteniük saját környezeti és társadalmi hatásukról, működési szintjükről. A hitelkérelemmel hozzánk forduló cégeknek mi már megmérjük a pozitív hatását. A saját fejlesztésű Impact Scorecard felvétele kapcsán, személyes interjún keresztül, javaslatokat adunk a fejlesztésekre, valamennyi vizsgált területen.

Fenntarthatóság
Alap, hogy profi bank vagyunk.
Extra, hogy hazai és független is.
Alap, hogy lépést tartunk a kor kihívásaival.
Extra, hogy a következő nemzedékekre is gondolunk.
Alap, hogy figyelünk Rád.
Extra, hogy figyelünk a környezetünkre és a társadalomra is.
Alap, hogy jó áron bankolhatsz nálunk.
Extra, hogy ezzel másoknak is segíthetsz.

{{ formattedDuration }}

Lejátszás

Kik vagyunk?

Közösség

Független, hazai, értékalapú bankként 29 éve építünk közösséget.

Összefogás

Közel 70.000 ügyfelünkkel közösen Világot jobbító célok mellé állunk.

Pénzügyi tudatosság

Nálunk nem a fejed fölött dől el, hogy a pénzed által termelt profit milyen érdekeket szolgál.

Értékek

Nem csak, hogy tudni fogod, mit támogatsz a pénzeddel, de rendelkezhetsz is róla.

Hatás

Minden banki eszközzel olyan projekteket segítünk, amik pozitívan hatnak a környezetünkre és a társadalmunkra.

Ügyféljogok

Különleges döntési jogokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek által lehetőségük nyílik támogatni a számukra értékes célokat, szervezeteket.