Test és Lélek

– mert csak a kiegyensúlyozott, egészséges társadalom tudja gyógyítani a civilizáció sebeit

A 21. század egyik legnagyobb kihívása, hogy a természeti és humanitárius katasztrófák árnyékában mi emberek megmaradjunk embernek, sőt megpróbáljunk egy egészséges, harmonikus, békés és fenntartható világot teremteni az unokáinknak.

Az egészséges társadalom egészséges emberekből áll, legyen szó akár testi, akár lelki egészségről.

KAP 2022. évi rendelkezési időszakában éppen ezért a Bank ügyfelei támogathatnak olyan projekteket is, melyek a gyógyításhoz, a lelki egyensúly megteremtéséhez tesznek hozzá. A rád eső banki nyereségrésszel hozzájárulhatsz:

  1. ahhoz, hogy gyermekotthonban felnőtt fiatalok önismereti programban vegyenek részt, így felkészülhessenek a majdani önálló életre, munkavégzésre,
  2. ahhoz, hogy súlyos betegségen átesett gyermekek visszaintegrálódjanak az iskolába, az osztályba, a közösségbe,
  3. ahhoz, hogy kevesebb, hátrányos helyzetű nő szenvedjen el szülészeti erőszakot és számukra is biztosított legyen a dúlaszolgálat,
  4. ahhoz is, hogy a ritka genetikai betegségben szenvedő gyermeket nevelő családok is tudjanak kapcsolódni másokhoz, hogy a gyermekek integrálhatóak, fejleszthetőek legyenek.

További számos projekt is várja a Test és Lélek kategóriában azokat a Magnetes ügyfeleket, akik nem szeretnék, hogy a rájuk eső banki nyereségrészük a rendszerben maradjon, hanem szívesen adnák azt oda egy világot jobbító ügynek.

A Test és Lélek kategóriába bejutó szervezetek: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, EMMA Közhasznú Egyesület, Budapest Evezős Egyesület, Bátor Tábor Alapítvány, Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó Családokért, Lélekkel az Egészségért Alapítvány, Magyar Williams Szindróma Társaság, Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány, Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány.