Vállalati hitel

Faktoring szolgáltatások a MagNet Bank hátterével

Ismerd meg a faktorálás részleteit és vedd igénybe a MagNet Faktor Szolgáltatását! Szakértő Csapat és zavartalan, nyugodt céges pénzügyek várnak!

A faktoring néhány lépésben

1
Szerződéskötés

Egyszerű online kapcsolatfelvétel, napon belüli ajánlat készítés és egyszerű, gyors szerződéskötési folyamat. Ez, amit nyújt számodra a MagNet Faktor!

2
Számla kiállítása

Állítsd ki a számlát a vevőd felé, majd pedig küld el nekünk. Nem számít, hogy 8 napos határidővel vagy akár 120 napos határidővel kerül kiállításra, minden esetben számíthatsz a MagNet faktoring szolgáltatására. Ezt követően te koncentrálhatsz az üzletre, a többit pedig bátran ránk bízhatod.

3
A vevő kifizeti a számlatartozást

A fizetési határidőig rendezésre kerül az összeg.

4
Elszámolunk a fennmaradó összeggel

A költségek levonása után utaljuk neked a fennmaradó részt.

Mi a különbség a hitel és a faktoring között?

Faktoring esetén nem a te cégedet vizsgáljuk, hanem a vevőid fizetőképességét! A faktoring szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges semmilyen tárgyi eszköz vagy fedezet. Egy egyszerű szerződéskötés után máris igénybe veheted a szolgáltatást, amelynek segítségével kiállított számláid ellenértéke sokkal hamarabb megérkezik.

Érdekel

Milyen hatással van a faktorálás céged pénzügyeire?

A hosszú fizetési határidővel kiállított számlák miatt pénzügyileg kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet vállalkozásod. A faktorálással céged likviditása jelentősen javul, melynek köszönhetően vállalkozásod stabil pénzügyi lábakon állhat.

Ismerd meg az azonnali bevétel örömét, a gondtalan mindennapokat!

Részletek

Ismerd meg bővebben a faktorálást!

Egyre biztosabb, hogy Neked is jó megoldás lenne egy faktor céggel való együttműködés, igaz?

A MagNet Faktor a MagNet Bank hátterével, megbízható és felkészült szakemberekkel várja jelentkezésedet. Egyszerű kapcsolatfelvétel és rugalmas ügyintézésre számíthatsz az első pillanattól kezdve!

Érdekel