Elhárult

Bankszünnap


Kezdet: 2023-05-12 11:00:00Tervezett befejezés: 2023-05-12 23:00:00
NetBank

Bankszünnap

Tisztelt Ügyfeleink!2023. május 12-én a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. (továbbiakban: MagNet Bank) bankfiókjai szervezetfejlesztés, továbbképzés miatt rövidített nyitvatartással üzemelnek. Ezen a napon valamennyi MagNet Bank bankfiók, és MagNet VideoBank a pénteki napokra jellemző normál nyitvatartási rend szerinti 15 óra (VideoBank esetén 18 óra) helyett egységesen 11 órakor zárnak be.

A bankfiókban, illetve a MagNet VideoBankon elérhető szolgáltatásainkat (pl. papír alapú fizetési megbízások, betétlekötés, készpénz műveletek, széfszolgáltatás, számlanyitás) 2023. május 12-én ügyfeleink csak 11 óráig tudják igénybe venni.

Telefonos Ügyfélszolgálatunk ebben az időszakban is 0-24 órában elérhető lesz!

Továbbá, minden olyan banki szolgáltatás, amely a bankfióki nyitvatartás idejétől függetlenül elérhető, azok ezen a napon is zavartalanul működni fognak: NetBank, MobilBank elérhető lesz és azokon keresztül fizetési és egyéb megbízások adhatók, teljesülnek a jóváírások, és a bankkártyával végzett ATM készpénzfelvételek vagy bankkártyás vásárlások stb.

A hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286. § szerint a rövidített bankfióki nyitvatartás bankszünnapnak számít akkor is, ha a szolgáltatások nem egy teljes napig, csak rövidebb ideig szünetelnek.

Üdvözlettel:
MagNet Bank Zrt.