Elhárult

Bankszünnap

Kezdet: 2023-09-25 00:00:00Tervezett befejezés: 2023-09-25 23:00:00
NetBank

Bankszünnap

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. (továbbiakban: MagNet Bank) 2023. szeptember 22-én (pénteki munkanapon) szervezetfejlesztés, továbbképzés tartása érdekében bankszünnapot tart.

2023. szeptember 22-én a MagNet Bank bankfiókok és a MagNet VideoBank zárva lesznek, tehát az egyébként bankfiókban, a MagNet VideoBankon elérhető szolgáltatásainkat (pl. papír alapú fizetési megbízások, betétlekötés, készpénz műveletek, széfszolgáltatás, számlanyitás) nem tudja majd igénybe venni.

Minden olyan banki szolgáltatás, amely az egyébként szokásos munkaszüneti napokon is elérhető (pl. elérhető lesz a NetBank, MobilBank, azonnali átutalások jóváírása teljesül, azonnali átutalási megbízás megadható, készpénzfelvétel vagy vásárlás bankkártyával stb.), azok ezen a napon is zavartalanul működni fognak.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy Telefonos Ügyfélszolgálatunk a bankszünnap ideje alatt is 0-24 órában elérhető lesz!

NetBankon, MobilBankon fizetési megbízások, és betétekkel kapcsolatos műveletek rögzítésére a fentiek szerint a bankszünnapon is van lehetőség, de a megbízás benyújtásának napja (az azonnali átutalás kivételével) a következő munkanap, azaz 2023. szeptember 25. nap lesz.

Az egyes szolgáltatások kiesésének pontos idejéről, és időtartamáról, valamint az egyes fizetési megbízások teljesítésének rendjéről részletes leírást talál az oldal alján található vonatkozó tájékoztatónkban. Az ezzel kapcsolatos tájékoztatás bankfiókjainkban is kifüggesztésre kerül, nyitvatartási időben ott is megtekinthető.

Türelmét és megértését köszönjük!
Üdvözlettel:
MagNet Bank