Bankkártyákat érintő változások

  • Amennyiben rendelkezel a Sopron Banknál betéti kártyával (bankkártyával), a jelenlegi forint fizetési számlához kapcsolódó kártyád helyett a MagNet Bank által kibocsátott, új, MasterCard típusú bankkártya kerül kibocsátásra.
  • Sopron Bank bankkártyádat utoljára 2022. június 29-én 23:59-ig, új MagNet bankkártyádat pedig – amennyiben június 29-ig átvetted azt – legkorábban 2022. július 4-én 0:00 órától tudod használni.
  • A Sopron Bank ATM-ek 2022. június 29. napján 21:30-ig érhetőek el, kivéve a Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12. és a Székesfehérvár, Budai út 9-11. alatt található ATM-ek, melyek 2022.06.28-án 21:30-ig használhatók.
  • A forint fizetési számlákhoz kapcsolódóan újonnan kibocsátott MagNet bankkártyát és a hozzá tartozó PIN kódot Te, illetve a kártyabirtokos 2022. június 1. naptól kezdődően a számlavezető fiókodban, a fiók nyitvatartási idejében veheted át.
  • A gyors ügyintézés érdekében a bankkártyák ütemezetten kerülnek a bankfiókokba kiküldésre, ezért a Sopron Bank a részedre kibocsátott bankkártya bankfiókba érkezésekor SMS értesítést küld az általad korábbiakban megadott mobiltelefonszámra. A folyamatos kártyahasználat érdekében kérjük, hogy az SMS értesítést követően, de legkésőbb 2022. június 29-ig keresd fel bankfiókodat a kártya és a PIN kód átvétele céljából, mert csak ebben az esetben tudod az átállást követően azonnal, július 4-től használni új kártyádat.
  • A bankkártyák átvételére 2022. július 4. napját követően is lehetőséged van. Amennyiben a jelenlegi bankkártyához SMS szolgáltatás kapcsolódott, azt a MagNet Bank az új bankkártyákhoz automatikusan nem állítja be, ezt Neked kell igényelni a későbbiekben.
  • Az esetlegesen a bankkártyához tartozó utasbiztosítás 2022. június 30-át követően nem lesz érvényes és a MagNet bankkártyákhoz jelenleg utasbiztosítás nem érhető el.
  • A 2022. június 29-ig bankfiókban átvett valamennyi bankkártyát – a kényelmed érdekében – a MagNet Bank fogja aktiválni legkésőbb július 4-én 0:00 óráig, Neked ezzel kapcsolatosan további teendőd nincs.
  • A bankkártya aktiválásáról a Bank SMS értesítést küld a részedre. Az aktiválásról szóló értesítés kézhezvételét követően a bankkártyát már tudod használni
  • Amennyiben devizaszámlával rendelkező ügyfél vagy, tájékoztatunk hogy a devizaszámlákhoz kapcsolódóan kibocsátott, EUR alapú betéti kártya helyett a MagNet Banknak nem áll módjában betéti kártyát kibocsátani.
A korábban Sopron Bank által vezetett fizetési számlákhoz kibocsátott betéti kártyák kondícióiról

(később - 2022.07.01-én hatályba lépő)

Fájl letöltése274.57 KB