Stabilitás. Növekedés. Szolidaritás.

{{timeAgo}} 2023. október 19.

Tisztelt Ügyfelünk,


ezúton tájékoztatjuk, hogy a MagNet Bank alapítása óta magyar magántulajdonban van, 25 éve nyereségesen működik a hazai piacon. Tőkeerős és biztos jövőjű pénzintézetként egy igazságosabb, egészségesebb Világ létrejöttéért dolgozik minden banki eszközzel, valamint sem ukrán, sem orosz kitettséggel, érintettséggel nem rendelkezik.

Bár a Sberbank végelszámolása kapcsán némileg növekedett a magyarországi bankok ügyfeleinek aggodalma, erre nincs ok: rendkívül stabil és megbízható a hazai piac.


Növekedés


2021. októberében a Sopron Bank Burgenland anyavállalata, a Hypo-Bank Burgenland AG és a MagNet Magyar Közösségi Bank között megállapodás született a Sopron Bank Burgenland Zrt. felvásárlására és 2022. február 7-én a Magyar Nemzeti Bank engedélyének megérkeztével a Sopron Bank Zrt. a MagNet Bank Zrt. 100 százalékos leányvállalatává vált. A MagNet Bank, a Sopron Bankkal megegyezően, aktív a lakossági és vállalati területen egyaránt, jelenleg is nagyon hasonló termékekkel és szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére és 2022. második felétől a Magnet Bank a Sopron Bank nyugat- magyarországi fiókhálózati helyszíneivel kiegészülve - sikeresen szolgálja ki a lakossági és vállalati Ügyfeleit.


Szolidaritás


Ezúton is szeretnénk kifejezni együttérzésünket és szolidaritásunkat a kialakult háborús helyzet kapcsán, illetve tájékoztatni.

Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a MagNet Bank az Ukrán Görögkatolikus Egyház Alapítvány (Фундація Українсько греко-католицької церкви) részére eljuttatott adományokkal segíti a kelet- ukrajnai Hmelnickij városának lakóit.


 Üdvözlettel,

MagNet Bank