PSD2


Fontos változások a bankkártya, NetBank és MobilBank használatban

Tisztelt NetBank/MobilBank felhasználóink, Kártyabirtokosaink!

Az alábbiakban néhány fontos közelgő változásról tájékoztatjuk Önöket, amely – az uniós pénzforgalmi irányelv változása miatt – 2019. szeptemberétől érinti mind a NetBank és MobilBank használatát, mind pedig az internetes bankkártyás vásárlásokat.

  • 2019. szeptember 1-től az internetes vásárlások során az eddig megszokott kártyaadatokon felül (név, kártyaszám, lejárat, CVC/CVV kód) egy plusz, SMS (vagy Push) üzenetben kapott egyedi azonosító kód megadására is szükség lesz (3D Secure szolgáltatás).
  • 2019. szeptember 14-től a NetBank/MobilBank belépés, továbbá a tranzakciók jóváhagyása NetBankon és MobilBankon kizárólag az Ön által megadott telefonszámra SMS-ben vagy Push-üzenetben érkező Megerősítő Kódszó használatával lesz lehetséges.
  • 2019. szeptember 14-től a korábban generált Aláíró Kódszólista alkalmazására nem lesz lehetőség, a már legenerált kódszavak érvényüket vesztik.

2019. szeptember 1-től az Interneten történő bankkártyás vásárlás, 2019. szeptember 14-től pedig a NetBankon és MobilBankon történő tranzakció végrehajtására, a NetBankba / MobilBankba történő belépésre nem lesz lehetősége, amennyiben Ön NetBank / MobilBank felhasználóként vagy Kártyabirtokosként nem ad meg Bankunk számára olyan mobiltelefonszámot, amelyre a fenti kódszavakat küldhetjük.

A fenti változásokkal kapcsolatban Önnek egyetlen teendője van. Ahhoz, hogy a jövőben is zavartalanul tudja használni szolgáltatásainkat, szükség van annak a mobiltelefonszámnak a mielőbbi rögzítésére vagy megerősítésére, amelyre a NetBank és MobilBank belépéssel, tranzakciók jóváhagyásával és online bankkártyás fizetéssel kapcsolatos biztonsági kódot kiküldhetjük Önnek.
Az elérhetőségi adatok megadására, módosítására lehetőségük van személyesen bármely bankfiókunkban.

További tájékoztatásért, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 061/428-8888-as számon, vagy keresse fel fiókjaink egyikét.

Szíves közreműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
MagNet Bank Zrt.