Október 7-től több mint 500 ATM áll rendelkezésére!

FRISSÍTÉS 2021/03/18

Tisztelt Ügyfeleink!

Az ATM átállás befejeződött, valamint a fiókok szomszédságában lévő ATM-ek korszerűsítése és cseréje az Astoria és Kispesti fiókok kivételével befejeződött.

A befizető funkció az alábbi fiókokban lesz elérhető: Astoria fiók, Kispesti fiók, Központi fiók, Solymári fiók. A funkcióbővítés pontos időpontja külső szolgáltató visszajelzésétől függően még nem ismert.

_________

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.10.07.-én 00:00 perctől a MagNet Bank ügyfelei már több mint 500 db Euronet ATM-ből vehetnek fel forint készpénzt olyan díjak mellett, mintha a MagNet Bank saját bankautomata hálózatát használnák. Ezzel egyidejűleg megkezdődik a bankfiókjainknál található ATM-ek cseréje korszerűbb készülékre, melyek így átmenetileg 2020.10.06 -án 23:45 perctől nem lesznek elérhetők.

Annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentes legyen és minden felmerülő kérdésére választ tudjunk adni, kérjük, olvassa el az alábbi részletes tájékoztatónkat.

Mikortól használhatók a EURONET ATM-k?

A MagNet Bank. Zrt. 2020. október 6. 23:45 perctől a saját ATM hálózatát megszünteti, ezzel egyidejűleg pedig 2020. október 7-én 00:00 perctől biztosítja Ügyfelei számára, hogy a Euronet Banktechnikai Kft által üzemeltetett több mint 500 magyarországi ATM-ből a mindenkor hatályos vonatkozó Lakossági Kondíciós lista és Vállalati Kondíciós lista szerinti MagNet ATM készpénzfelvételi díj alkalmazásával vegyen fel forint (HUF) összeget.

Mikor kerülnek átmenetileg leszerelésre a MagNet Bank korábbi ATM készülékei?

A MagNet Bank bankfiókjai közelében található készpénz automaták megújulnak, így 2020. október 6. 23:45 perctől további értesítésig nem lesznek elérhetők,azonban jó hír, hogy ezek helyett országszerte másik 500 EURONET ATM áll majd rendelkezésre a korábbival azonos feltételekkel. A MagNet Bank által üzemeltetett ATM -ek helyszínén hamarosan jóval korszerűbb készülékek fognak üzemelni. Az újbóli üzembe helyezésekről külön tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Az ATM-hálózat változásával változnak a készpénzfelvétel díjai is?

Nem, a EURONET ATM-kből történő készpénzfelvétel díja a mindenkor hatályos, vonatkozó (lakossági vagy vállalati) kondíciós listában szereplő, MagNet ATM készpénzfelvételi díj, mely személyesen bármely bankfiókban, illetve a Bank honlapján ellenőrizhető.

Az EURONET átállás érinti az eddig elérhető ATM funkciókat?

Igen. 2020.október 6. 23:45 - től a betétikártya (bankkártya) PIN kód csere átmenetileg az új ATM hálózat automatáiban várhatóan két hónapig nem lesz elérhető.Amennyiben módjában áll, a megadott időpont előtt, gondoskodjon PIN kódjának cseréjéről, mert ezt 2020. október 6. 23:45 perctől a funkció visszatértéig nem lesz módjában megtenni.

Az EURONET ATM-ek képernyőjén honnan tudom, hogy a MagNet rendszerében vagyok?

A MagNet Bank által kibocsátott bankkártyával a EURONET ATM használatakor a MagNet Banknál megszokott képernyők jelennek meg a PIN megadását követően.

Az EUR valutanemre is vonatkoznak a MagNet-es kondíciók?

Nem. Az EURONET ATM-ek EUR valutát is kiadnak, azonban erre nem érvényes a MagNet ATM készpénzfelvételi díj, erre az egyéb belföldi ATM készpénzfelvételi díjak vonatkoznak. A MagNet ATM készpénzfelvételre vonatkozó kondíciók csak HUF (forint ) készpénzfelvétel esetén érvényesek.

Az EURONET átállás érinti az eddig megszokott MagNet címletválasztással kapcsolatos menüt?

Igen. Az EURONET ATM-ekből a felvehető - előre paraméterezett - összeg kiírások más leosztásúak, mint a már megszokott MagNet ATM-eken. Egyes EURONET ATM-ek a MagNet ATM-ek maximálisan kiadható 10000 forintos címleteivel ellentétben 20 000 HUF-s címletet is kiadnak.

Lesz idővel befizető automata is?

Igen. Az átállás egy következő fázisában a MagNet bankfiókoknál elhelyezett automaták közül 4 válik készpénz befizető automatává, illetve az EURONET ATM-ek közül is lesznek ezzel a funkcióval bíró készülékek.

Hol találom az új ATM térképet?

A több mint 500 ATM helyszínére itt kereshet rá. A keresési funkciót valutanem és városonkénti szűrő teszi kényelmessé.

Köszönjük figyelmét!

Budapest, 2020. október 5.

Üdvözlettel, MagNet Bank