Kibővül az ATM hálózatunk

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy hamarosan elkezdődik 9 automatából álló ATM hálózatunk kibővítése.

Ennek menete szerint a jelenlegi 9 gép ideiglenes felfüggesztésre és átprogramozásra kerül, és ezzel egy időben megtörténik az EURONET hálózathoz való csatlakozás is. Az átállási idő az élesedés napján éjjel várható és mindössze 10-15 percet fog igénybe venni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezen idő alatt a "saját ATM készpénzfelvételi díjjal" készpénzfelvétel és egyéb saját ATM -s tranzakció nem lesz elérhető sem a meglévő, sem az új rendszeren keresztül.

Ezt követően több mint 500 EURONET kifizető automata áll majd az Ön rendelkezésére a MagNet Bank által korábban üzemeltetett automatákra vonatkozó kondíciókkal és forint összegű tranzakciókkal kapcsolatos díjazással. A befizető automaták bevezetését is tervezzük, ennek azonban pontos idejéről később nyújtunk tájékoztatást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelenlegi ATM hálózatunk automatái az élesedést követően leszerelésre kerülnek és meghatározott ideig nem lesznek elérhetőek,az átprogramozásukat követően az EURONET hálózatba beolvadva állnak majd rendelkezésre.Az őket kiváltó EURONET automaták elhelyezkedéséről itt tájékozódhat: https://www.euronet.hu/

Bízunk benne, hogy örömmel fogadják ezt a bővülést és az átállás minden szempontból zökkenőmentesen zajlik majd, türelmüket előre is köszönjük!

Budapest, 2020. szeptember 24.

Üdvözlettel,

MagNet Bank