KAP 2022: nyertesek listája és rendelkezési időszak

{{timeAgo}} 2023. október 20.

A 2022. évi Közösségi Adományozási Programba 120 db pályázat érkezett; a nyerteseket érintő felajánlásokról ősszel rendelkezhetünk majd.


 Kedves Ügyfelünk,

A KAP program keretein belül a bank tulajdonosi köre az idei évben is lemond adózott eredménye 10%-áról, melynek rá eső részéről a Bank minden ügyfele maga rendelkezhet. A Programból felajánlást fogadó szervezetek kiválasztására indított pályázatra 2022-ben 120 munka érkezett,a nyertesek listája ezen a linken tekinthető meg.
Bízunk benne, hogy ügyfeleink közül sokan fognak a sikeresen pályázó szervezetek javára rendelkezni, amikor ősszel lehetőségük lesz a rájuk eső nyereségrész 10%-áról dönteni!

A korábbi évek gyakorlatától eltérően, ahogy 2020-ban a Világjárvány okán, úgy az idei évben - a háborús krízishelyzet okozta ártalmak csökkentése, lehetséges megelőzése és érdemi kezelése érdekében - is módosítunk a kampányidőszak ütemezésén.
A háború felülírta a civil szervezetek éves terveit és egyes hónapokra tervezett projektjeit, így, hogy ezek - alaptevékenységüket a célközönségük szükségletének és szervezeti igényeiknek megfelelően módosító, vagy épp változatlanul megőrző - újratervezésében maximálisan támogathassuk és segíthessük őket, a felajánlásokra később, az ősz folyamán kerül majd sor.

A nyertes szervezetek számára a módosított ütemterv projektjeik újragondolását és -tervezését, illetve a jelenlegi válsághelyzettel összefüggésben felmerülő feladataik priorizálását, rendelkezésre jogosult ügyfeleink számára pedig a szervezetek munkájának mélyebb megismerését, valamint a számukra addig is biztosítható támogatásokban - Segítő Bankkártya és Egyéni Adományozási Program - rejlő lehetőségek maximális kihasználását teszi lehetővé.

Köszönjük a munkát minden társadalmi, civil és nonprofit szervezetnek, akik a társadalmat és a környezetet jobbító ügyeken dolgoznak, illetve ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, ügyfeleinket pedig bátorítjuk, hogy a felajánlás időszakáig ismerkedjenek meg alaposabban partner-szervezeteinkkel, azok tevékenységével és misszójával.

2022.04.27.

Köszönettel,
MagNet Bank Zrt.