Közösségi Adományozási Program 2022

{{timeAgo}} 2023. október 26.

Tovább, együtt, közösségben: 10% nyereség, 100% változás


400 esemény, több mint 500 ezer elért ember, 797 önkéntes, 246 támogatott család, 1221 órányi telefonos segítőbeszélgetés. Mindez csak egy része annak a hatásnak, melyet a Bank ügyfeleinek köszönhetően értek el azok a segítő szervezetek, melyek részt vettek a MagNet Közösségi Adományozási Programban.

2022-ben is lehetőséget kapnak az ügyfelek, hogy a  a rájuk eső 10%-os banki nyereségrészüket felajánlják  egy számukra kedves nonprofit szervezetnek, társadalmi ügynek. A szervezetek pedig, melyek szeretnének részt venni a Közösségi Adományozási Programban (KAP) már pályázhatnak, hogy bekerüljenek a 2022. évi felajánlási időszakba is. A pályázatokat 2022. január közepéig várja a Bank Társadalmi Hatás és Közösségi Kapcsolatok területe.

A KAP-ba jutott szervezetek nem csupán adományokat gyűjthetnek majd a májusban kezdődő 6 hetes kampányidőszakban a bank ügyfeleitől, de több szakmai felkészítő, közösségépítő alkalmon is részt vehetnek, kapcsolatokat építhetnek más szervezetekkel, vagy akár más szektorok képviselőivel is.

A pályázati kiírás és a pályázati űrlap, a KAP program részletes bemutatása, valamint a korábbi évek eredményei online, a  https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap oldalon érhetőek el.

Az idei programban a fő fókuszunk az együttműködés, a közösségépítés. Úgy véljük, az elmúlt évek bebizonyították, hogy a szokatlan és új kihívásokra a közösségi bevonás, az együttműködések nyújtják a legerősebb válaszokat. Hiszünk benne, hogy az együttműködések keretében olyan erőforrások adódnak össze, melyek más módon egy-egy ügy érdekében nem állnának rendelkezésre. Ezért idén azt kérjük a szervezetektől, hogy szektoron belüli, vagy szektorok közötti együttműködést mutassanak be a pályázati anyagaikban.


#hatásunkvan #KAP2022


Ez a cikk a  MagNet Magazin 2021 téli számában jelent meg; itt lapozhatod át a teljes magazint.