Bevezettük a mobilfizetési szolgáltatást!

{{timeAgo}} 2023. december 06.

2023. november 14-től egyszerűen és biztonságosan fizethet MagNet-es digitalizált bankkártyájával, mobilkészülékének segítségével! Digitalizálja bannkártyáját és kezdje el az érintésmentes fizetést még ma!

Tisztelt Ügyfelünk,

Örömmel tájékoztatjuk, hogy bevezettük az Apple Pay és Google Pay mobilfizetési módokat. Az érintésmentes fizetéshez digitalizálja bankkártyáját, vagy bankkártyáit a MagNet MobilBankban. A pár kattintást igénylő digitalizációt kezdheti iOS eszközök esetén az Apple Walletjében, illetve Android eszközök esetén a Google Walletjében.

Miért kényelmes digitalizált bankkártyával fizetni?

Nem szükséges többé se készpénzt, se a bankkártyát kéznél tartani, és búcsút mondhatunk a minden 5. vásárlás során szükséges PIN kódnak is. Az érintés nélküli fizetéskor egyszerűen csak tartsa a fizetési terminál közelébe a biometriával (FaceId, TouchID) feloldott mobil készülékét, vagy fizetésre alkalmas óráját. Online kereskedői hálózatok során keresse az Apple vagy GPay logót. Ennyire egyszerű!

PayPlus Program

A mobilfizetés bevezetésével egyidőben egy újabb banki támogatási programot indítottunk, így betéti kártyánként minden első, sikeres tokenizációkor 300 forinttal támogatjuk a BAGázs Közhasznú Egyesületet, akik évtizedek óta a hátrányos helyzetű gyermekek digitális felzárkóztatásáért dolgoznak. Amennyiben több kártyája van, a támogatás is megsokszorozódik, ha mindegyiket digitalizálja.

A mobilfizetéssel kapcsolatos további információért kattintson az alábbi linkre:

iOS készülék esetén: www.magnetbank.hu/applepay

Android készülék esetén: www.magnetbank.hu/googlepay

Amennyiben kérdése van, hívja a +361- 488 88 88-as telefonszámon Telefonos Ügyfélszolgálatunkat!

Sikeres mobilfizetéseket kívánunk!

Üdvözlettel,

MagNet Bank

2023.11.14.