• Helló Fehérvár!

  Elhoztuk a MagNet Bank legjobb betéti ajánlatát!

  Hirdetmény >
 • EBKM 3,00%

  Új lakossági és vállalati ügyfeleinknek
  csak Székesfehérvárott!

  Hirdetmény >
EBKM 3,00% EBKM 3,00%

Nem érkeztünk üres kézzel a városba, elhoztuk Székesfehérvárra a legjobb betéti ajánlatunkat. Most 3,03%-os betéti kamatot (EBKM: 3,00%) kínálunk céges és személyes megtakarításaira egyaránt.

Egyszeri lekötésű, fix kamatozású, 3 hónapos futamidejű, forint betéti ajánlatunkat 10ezer és 10millió forint közötti lakossági és céges megtakarításokra veheti most igénybe minden kedves székesfehérvári ügyfelünk, kizárólag a Székesfehérvári Közösségi Pontban.

A betétlekötés részletes feltételeit a hatályos Betéti Hirdetmény tartalmazza. Ajánlatunk visszavonásig érvényes.

ISMERJE MEG A MAGNET BANKOT ISMERJE MEG A MAGNET BANKOT

A Bank, amely Közösségi Adományozási Programjával évről évre saját ügyfeleire bízza, hogy éves nyereségének 10%-át mely civil szervezetek kapják, becsületkasszás számlavezetéssel, segítő bankkártyával és különleges közösségi hitel- és megtakarítási formákkal várja Székesfehérvárott is ügyfeleit.

Az idén is többszörösen díjazott MagNet Bank már hatodszorra büszkélkedhet az Év Társadalmilag Felelős bankja címmel, a legjobb banki mobilapplikációval és a saját ügyfelei körében legnépszerűbb NetBank szolgáltatással.

BANK ÉS KÖZÖSSÉGI IRODA BANK ÉS KÖZÖSSÉGI IRODA

***2022.03.24. frissítés: a Székesfehérvári Közösségi Bank közösségi iroda funkciója 2022. április 1-től nem elérhető***

Ismerje meg a MagNet Bank legújabb élményfiókját, ahol bankügyei mellett saját íróasztallal is várjuk coworking irodánkban.

Az iroda 14 munkaállomásán kínál lehetőséget alkalmi vagy akár rendszeres munkavégzésre. A Bank ügyfelei és civil partnerei kedvezményes áron vehetik igénybe a közösségi iroda szolgáltatásait.

Helyszínünk akadálymentes és kutyabarát.

Látogasson meg minket a Kossuth utca 14-ben. Tel: +36 1 428-8824;

Nyitvatartás: (H-K,Cs) 8:30-16:00 (Sz) 8:30-18:00 (P) 8:30-15:00.

Jelen tájékoztató nem teljeskörű, nyilvános ajánlattételnek nem minősül. A betétlekötés részletes feltételeit a Bank "Lakossági Betéti Hirdetménye" és „Vállalati Betéti Hirdetménye”, továbbá a „Betétügyletekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek ” tartalmazzák. Ajánlatunk 2017. április 24-től visszavonásig érvényes.