• Közösségi funkciók

  az Év társadalmilag felelős bankja örökös kitüntetés birtokosától

  Érdekel >
 • Mobil- és NetBank

  Ismerd meg a díjnyertes MagNet MobilBankot!

  Tovább a demóra >
 • Különleges ügyféljogok

  Felejtsd el, ahogy eddig bankoltál!

  TOP 5 érv >
Különleges ügyféljogok Különleges ügyféljogok

Az első lépés a tudatos pénzügyi gondolkodás felé a számlanyitás egy olyan banknál, amely felelős döntési lehetőségeket kínál partnereinek. Ügyfeleinknek a mérsékeltebb gazdasági profitelvárások következtében számos ponton nyílik lehetőségük a pénzüket érintő döntések meghozatalára. Az Év Társadalmilag Felelős Bankja örökös kitüntetés birtokosát választva nálunk biztos lehetsz abban, hogy megtakarításaidból nem valósulnak meg környezetkárosító vagy társadalmilag igazságtalan beruházások: a hitelbírálat folyamán pozitívan szűrjük azokat a projekteket, amelyek jótékonyan hatnak a társadalmunkra, környezetünkre.

MagNet közösségi termékek MagNet közösségi termékek

Közösségi Adományozási Programunkban kiszámítjuk, és hazánkban egyedülálló módon minden évben megosztjuk, ügyfeleink mennyivel járultak hozzá a bank éves nyereségéhez; ennek 10%-ról minden ügyfelünk maga dönt, amikor kiválasztja, melyik társadalmi szervezetet, kezdeményezést támogatja rendelkezésével. A legtöbb MagNet bankkártya Segítő bankkártya: ügyfeleink ezek birtokában minden kártyás vásárlásukkal társadalmi kezdeményezéseket támogathatnak a bank pénzéből, MENTOR és SZFÉRA közösségi termékeink pedig a betétesek közreműködésével könnyítik meg a társadalmilag hasznos projektek hitelterheit.

Online számlanyitás Online számlanyitás

Számlanyitás helyébe jót várj! Nyiss Te is MagNet Házhozszámlát online és támogass minden bankkártyás vásárlásoddal egy jó ügyet a MagNet Bank pénzéből! Nyisd meg új MagNet-számládat kényelmesen, gyorsan és biztonságosan, és intézd banki ügyeidet mostantól bárhonnan – díjnyertes applikációnk és NetBankunk segítségével. Ráadásul minden Házhozszámla-nyitás után ültetünk egy fát, becsületkasszás számlavezetési lehetőségünk keretében pedig annyit fizetsz a mindezeket magában foglaló számlavezetésért, amennyit méltányosnak tartasz! Érdekel? Nyiss online számlát VideoBankon pár egyszerű lépésben otthonod kényelméből, akár most!

Apránként megtakarítási program Apránként megtakarítási program

A MagNet Banknál sok kicsi sokra megy: segítünk céljaid könnyebb elérésében! Tedd félre az aprót bankkártyás vásárlásaid után egy virtuális malacperselybe, vagy ha konkrét, nagyobb céllal rendelkezel, a fix összegű megtakarítást is választhatod, és valósítsd meg belőle egy álmodat!

Autokassza vállalkozásoknak Autokassza vállalkozásoknak

Válts életformát pár egyszerű gombnyomással és fordítsd felszabaduló idődet a valóban fontos dolgokra! Kicsi, közepes vagy nagy cég, fiatal és matuzsálemi vállalkozás, a MagNet Bank személyre szabott ajánlata, és a beérkező utalások és a kiállított számlák automatikus szinkronizálását segítő, díjmentes autokassza szolgáltatása segít!

Fiók- és ATM-kereső Fiók- és ATM-kereső

Telefonos ügyfélszolgálatunk mindennap 0-24 elérhető a +36-1-428-8888 telefonszámon, de Te is kérhetsz visszahívást űrlapunkon. Ha a MagNet ATM-ek elhelyezkedésére, vagy egy konkrét fiók címére, nyitvatartására, elérhetőségeire vagy kíváncsi, kattints ide a térképes keresőért és további információkért! Várjuk megtisztelő megkeresésedet!

A MagNet Bank közösségi termékei és a különleges ügyféljogok az év második felétől Nyugat-Magyarországon is elérhetőek! A 100%-ig magyar tulajdonban lévő MagNet Bank Zrt. az elmúlt több, mint 25 évben sikeresen működött a hazai piacon, és a következő évtizedekre is ez a tervünk. A magyar bankrendszerben úttörő módon - a fenntarthatóság elveire alapozva - közösségi pénzintézetként működünk. Hisszük, hogy a stabil és ügyfélközpontú működés a közösségi banki szemlélet fontos alapértékeivel kiegészülve, fontos lépés a környezettudatosabb, egészségesebb világ kialakítása felé vezető úton, és szeretnénk, ha minél többen lennénk az ezen értékek mellett kiálló MagNet Közösségben. Sok szeretettel köszöntjük hát új, Nyugat-magyarországi tagjainkat - nagyon várjuk már, hogy személyesen is megismerkedhessünk!


Hétköznapi döntéseid nagyobb hatással bírhatnak, mint gondolnád - közösségi bankként ennek a felismerésében, tudatosításában is szeretnénk segíteni. Nézd meg a MagNet Blogot, ahol olyan, válogatott tartalmakat találsz, amik inspirálhatnak és támogathatnak a fenntarthatóság felé vezető úton, a zöld pénzügyektől a környezeti hatáson át a felelős társadalomig.

IRÁNY A MAGNET BLOG >>MEGNÉZEM<<