• Válaszd a közösségi pénzügyeket!

  Nyiss számlát és nyerj!

  Részletek >
 • Minden új ügyfelünk nevében ültetünk egy fát

  Részletek >
 • Minden 100. számlanyitó új ügyfelünk e-rollert nyer!

  Tovább >
 • Minden 1000. új ügyfelünk e-kerékpárt nyer!

  Tovább >
 • Ismerj meg minket!

  a MagNet az Év társadalmilag felelős bankja

  Érdekel >
Nyerj e-rollert vagy e-kerékpárt számlanyitásoddal! Nyerj e-rollert vagy e-kerékpárt számlanyitásoddal!

2023. első félévében minden új számlanyitást megjutalmazunk!

Minden új számlanyitó ügyfelünk nevében fát ültetünk,

minden 100. új ügyfelünk számlanyitását e-rollerrel jutalmazzuk 

minden 1000. számlanyitó ügyfelünk egy e-kerékpárral lesz gazdagabb. 

Nyiss lakossági, egyéni vállalkozói, vagy vállalati számlát, és vegyél részt a számlanyitási akcióban!Az akció részleteihez és feltételeihez görgess lejjebb. 

Online számlanyitás Online számlanyitás

Lakossági és egyéni vállalkozói számládat nem csak fiókhálózati helyszíneinken, hanem online is megnyithatod, vállalati számlád megnyitását pedig online kezdeményezheted!

A MagNet Házhozszámla lakossági számlacsomag Becsületkasszás számlavezetéssel és Segítő Bankkártyával áll rendelkezésedre. Letisztult és könnyen használható díjnyertes MobilApp és NetBank felületeinkkel gyorsan, pár kattintással intézheted mindennapi pénzügyeidet.

Merkúr számlacsomagunk egyéni vállalkozók számára ideális, szintén online számlanyitással, könnyedén megnyitható, VideoBankon. Új vállalati ügyfeleink pedig online kezdeményezhetik a számlanyitást.

MagNet közösségi termékek MagNet közösségi termékek

Mindennapi bankolásoddal pozitív hatást fejthetsz ki a minket körülvevő világra!

Közösségi Adományozási Programunkban kiszámítjuk,hogy ügyfeleink mennyivel járultak hozzá a bank éves nyereségéhez; ennek 10%-ról minden ügyfelünk maga dönt, amikor kiválasztja, melyik társadalmi szervezetet, kezdeményezést szeretné támogatni. Minden MagNet bankkártya Segítő Bankkártya is egyben: ügyfeleink ezek birtokában minden kártyás vásárlásukkal társadalmi kezdeményezéseket támogathatnak a bank pénzéből, Mentor és Szféra közösségi termékeink pedig a betétesek közreműködésével könnyítik meg a társadalmilag hasznos projektek hitelterheit.

Most minden számlanyitó új ügyfelünket megjutalmazzuk!

Ha számlát nyitsz a MagNet-nél, a pénzügyi tudatosság felé tett lépésedet egy fa elültetésével háláljuk meg.

Ha Te vagy bármelyik 100. új számlanyitónk, egy e-rollerrel leszel gazdagabb. 

Ha pedig Te vagy bármely 1000. új számlanyitónk, egy e-kerékpár nyertese leszel.  

Hogyan vehetsz részt a "Nyiss és nyerj" akcióban? 

 1. Nyiss lakossági, vállalati, vagy civil számlát: online, vagy bármely bankfiókunkban. Igényelj Mastercard bankkártyát (Segítő Bankkártyát), valamint a számlanyitás során fejezd ki részvételi szándékodat a "Nyiss és nyerj" promócióban. 
 2. Számlanyitást követően 24 órán belül töltsd le a MagNet MobilBankot és aktiváld a személyes NetBankodat. 
 3. Vidd hírét a számlanyitási akciónknak, hogy minél több facsemete kerülhessen a MagNet Közösség Tölgyesébe, és növelhesd akár családon belül is az esélyét a zöld közlekedést támogató nyereményeknek!

 

>> KÉRDÉSEM VAN, VISSZAHÍVÁST KÉREK<<

 

 >>MEGNÉZEM A RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK<<

 

Ki vehet részt a "Nyiss és Nyerj" promócióban? 

Lakossági számlanyitás esetén:

 • Ha betöltötted a 18. életévedet, vagy  új számlanyitásoddal indulhatsz a nyereményekért! 

Vállalati és civil számlanyitás esetén:

 • bármely jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, valamint olyan egyéni vállalkozó részt vehet az akcióban
 • a szervezeted nem áll felszámolási, végelszámolási eljárás alatt

 

 >>MEGNÉZEM A RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK<<

 

>> SZÁMLANYITÁS VIDEÓBANKON <<

 

Meddig tart a "Nyiss és Nyerj" promóció, és hogy juthatsz a nyereményekhez? 

 

 • 2023. január 1. és 2023. június 30. között minden új számlanyitás játszik a nyereményekért, abban az esetben, ha a számlanyitás során kifejezed szándékodat a promócióban való részvételre, elfogadod a Részvételi Feltételekben foglaltakat és hozzájárulást adsz az „Adatkezelési Tájékoztató „Nyiss és nyerj” kampánnyal összefüggő adatkezelésről” elnevezésű dokumentumban meghatározott személyes adataid kezelésére.
 • Amennyiben Te vagy bármely 100. vagy 1000. új számlanyitónk: telefonon, vagy e-mailben értesítünk arról, hogy Te vagy a szerencsés nyertes! 
 • A nyereményedet a honos bankfiókodban veheted át: azaz ahol a számlát nyitottad, vagy ha VideoBankon kezdeményezted a számlanyitást: a Központi fiókunkban vár majd a nyereményed az értesítéstől számított 10. munkanapon belül!
>> SZÁMLANYITÁS VIDEÓBANKON <<

 

Tetszik az ajánlat, de maradtak kérdéseid? Lépj velünk kapcsolatba, segítünk a válaszokkal! 

Telefonos ügyfélszolgálatunk mindennap 0-24 elérhető a +36-1-428-8888 telefonszámon, de kérhetsz visszahívást űrlapunkon is.

Ha a több mint 500+ helyszínen elérhető MagNet ATM-ek elhelyezkedésére, vagy egy konkrét fiók címére, nyitva tartására, elérhetőségeire vagy kíváncsi: kattints ide a térképes keresőért és további információkért!

>> KÉRDÉSEM VAN, VISSZAHÍVÁST KÉREK<<

 

A Promóció keretében nyújtott banki termékekre, így a fizetési számlára, a pénzforgalmi számlára, a bankkártyákra, valamint a NetBank és MobilBank szolgáltatásra irányadó feltételeket és kondíciókat a MagNet Bank, mint Szervező „Általános Üzleti Feltételek”, „Pénzforgalmi Üzletszabályzat”, „Bankkártyákra Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek”, „Az Elektronikus Azonosítást Igénylő Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei”, az „Általános Hirdetmény”, a „Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista” és a „Vállalati bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista” elnevezésű dokumentumai tartalmazzák. A hivatkozott üzletszabályzatok és kondíciós listák elérhetőek a www.magnetbank.hu/dokumentumok weboldalon vagy bármely MagNet bankfiókban.

A Promóció 2023. január 1. napjától 2023. június 30. napjáig tart. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát. A termékkép csak illusztráció, a Bank fenntartja a Promócióban meghirdetett termék cseréjének jogát.