Nyiss és Nyerj!


Kezdd az új évet pénzügyi nézőpontváltással; nyiss számlát közösségi bankban!

Most minden számlanyitó új ügyfelünket megjutalmazzuk!

Ha számlát nyitsz a MagNet-nél, a pénzügyi tudatosság felé tett lépésedet egy fa elültetésével háláljuk meg.

 • Ha Te vagy bármelyik 100. új számlanyitónk, egy e-rollerrel leszel gazdagabb. 
 • Ha pedig Te vagy bármely 1000. új számlanyitónk, egy e-kerékpár nyertese leszel.  

Hogyan vehetsz részt a "Nyiss és nyerj" akcióban? 

 1. Nyiss lakosságivállalati, vagy civil számlát: online, vagy bármely bankfiókunkban. Igényelj Mastercard bankkártyát (Segítő Bankkártyát), valamint a számlanyitás során fejezd ki részvételi szándékodat a "Nyiss és nyerj" promócióban. 
 2. Számlanyitást követően 24 órán belül töltsd le a MagNet MobilBankot és aktiváld a személyes NetBankodat. 
 3. Vidd hírét a számlanyitási akciónknak, hogy minél több facsemete kerülhessen a MagNet Közösség Tölgyesébe, és növelhesd akár családon belül is az esélyét a zöld közlekedést támogató nyereményeknek!

 

>> KÉRDÉSEM VAN, VISSZAHÍVÁST KÉREK<<

 

 >>MEGNÉZEM A RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK<<

 

Ki vehet részt a "Nyiss és Nyerj" promócióban? 

Lakossági számlanyitás esetén:

 • Ha betöltötted a 18. életévedet, vagy  új számlanyitásoddal indulhatsz a nyereményekért! 

Vállalati és civil számlanyitás esetén:

 • bármely jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, valamint olyan egyéni vállalkozó részt vehet az akcióban
 • a szervezeted nem áll felszámolási, végelszámolási eljárás alatt

 

 >>MEGNÉZEM A RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK<<

 

>> SZÁMLANYITÁS VIDEÓBANKON <<

 

Meddig tart a "Nyiss és Nyerj" promóció, és hogy juthatsz a nyereményekhez? 

 

 • 2023. január 1. és 2023. december 31. között minden új számlanyitás játszik a nyereményekért, abban az esetben, ha a számlanyitás során kifejezed szándékodat a promócióban való részvételre, elfogadod a Részvételi Feltételekben foglaltakat és hozzájárulást adsz az „Adatkezelési Tájékoztató „Nyiss és nyerj” kampánnyal összefüggő adatkezelésről” elnevezésű dokumentumban meghatározott személyes adataid kezelésére.
 • Amennyiben Te vagy bármely 100. vagy 1000. új számlanyitónk: telefonon, vagy e-mailben értesítünk arról, hogy Te vagy a szerencsés nyertes! 
 • A nyereményedet a honos bankfiókodban veheted át: azaz ahol a számlát nyitottad, vagy ha VideoBankon kezdeményezted a számlanyitást: a Központi fiókunkban vár majd a nyereményed az értesítéstől számított 10. munkanapon belül!
>> SZÁMLANYITÁS VIDEÓBANKON <<

 

A MagNet Bankról dióhéjban

A 100%-ig magyar tulajdonban lévő MagNet Bank Zrt. az elmúlt több, mint 27 évben sikeresen működött a hazai piacon, közösségi termékei és különleges ügyféljogai lassan három évtizede szolgálják a pénzügyi tudatosságra törekvők körét. A magyar bankrendszerben úttörő módon - a fenntarthatóság elveire alapozva - közösségi pénzintézetként működünk. Hisszük, hogy a stabil és ügyfélközpontú működés a közösségi banki szemlélet fontos alapértékeivel kiegészülve, fontos lépés a környezettudatosabb, egészségesebb világ kialakítása felé vezető úton.  Szeretnénk, ha minél többen lennénk az ezen értékek mellett kiálló MagNet Közösségben, gyere, és csatlakozz hozzánk!


 

Hétköznapi döntéseid nagyobb hatással bírhatnak, mint gondolnád - közösségi bankként ennek a felismerésében, tudatosításában is szeretnénk segíteni. Nézd meg a MagNet Blogot, ahol olyan, válogatott tartalmakat találsz, amik inspirálhatnak és támogathatnak a fenntarthatóság felé vezető úton, a zöld pénzügyektől a környezeti hatáson át a felelős társadalomig.

 

KIK VAGYUNK >>MEGNÉZEM<<

>> SZÁMLANYITÁS VIDEÓBANKON <<