MagNet Otthonfelújítási Lakáshitel

MagNet Otthonfelújítási Lakáshitel

THM (Teljes hiteldíj mutató):  3,2%

Hitel teljes összege 5.000.000 Ft

Futamidő 10 év (120 hó)

Törlesztőrészletek száma 120 db

Hitelkamat 5,65%

Hitelkamat típusa  A hitelkamat változó (kamatperiódus hossza: 5 év)

Kamattámogatás 2,65%

Ügyfél által fizetendő kamat 3,00% (Szerződésszerű teljesítés esetén a kamattámogatásnak köszönhetően az ügyfél által fizetendő hitelkamat fix a támogatott időszak alatt)

A hitel teljes díja  823.392 Ft

A hitel teljes díjába foglalt hitelkamat összege: 805.192 Ft 

Hitel teljes díjába foglalt díj, jutalék, költség és adó: 18.200 Ft 

A Fogyasztó által fizetendő teljes összeg:  5.823.392 Ft

A havi törlesztőrészlet összege:   48.377 Ft

 

A reprezentatív példák THM számításánál figyelembe vett összes díjat (kamat, díj, költség), azok mértékét, számítási módszerét, melyet a MagNet Bank Zrt. fogyasztók részére nyújtott, igényelhető hitelek kamatairól, alkalmazott díjairól, és költségeiről Hirdetmény tartalmazza. A költségek és díjak valamint a THM számítás meghatározására a  Fogyasztói Hitelezési Üzletszabályzatban talál részletes tájékoztatást. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsönök esetében a THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A Bank egyedi döntésével a hitel igénybevételéhez hitelfedezeti életbiztosítás, illetve a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan egyéni vagyonbiztosítás megkötését vagy meglétét írhatja elő, azonban e biztosítások díja nem kerül figyelembevételre a THM-számítás során, mivel azok a jelen hirdetésben meghatározott THM számításakor nem ismert adatok.

A Bank javára zálogjog/önálló zálogjog, valamint az azt biztosító elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre a hitel fedezetét képező ingatlanra.

Hitelező bank neve: MagNet Bank Zrt. (székhelye: 1062 Budapest Andrássy út 98.)

 

Ha a terveid megvalósításodhoz nem férsz bele a maximum 6 milliós hitelösszegbe, nézz körül további otthonfelújításra is felvehető hiteleink között és válaszd a számodra legkedvezőbbet!