A pénzem épít

Légy részese a MagNet közösségnek!

A MagNet nem bankkártyát, betétet, hitelt árul, hanem megváltoztatja az emberek pénzhez való viszonyát. Összekapcsolja a szereplőket. Transzparensebbé teszi a pénz útját, az egyéni döntési alternatívákat, így láthatóvá teszi a személyes hatásokat. Lehetőséget mutat a felelősségvállalásra, így a pénzzel kapcsolatban egy sokkal egészségesebb viszonyt teremthet.

Hogyan? - közösségi Mentor betéttel, hitellel, becsületkasszás számlavezetéssel, társadalmi ügyeket támogató bankkártyával és segítő programokkal, ügyfeleket bevonó adományozási programmal, kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemlélettel és felelős, átlátható osztalékpolitikával. 

Megtisztelő számunkra, hogy mind a szakmai, mind pedig a társadalmi közvélemény szükségesnek és fontosnak tartja közös munkánkat a pénzügyi tudatosság felé vezető úton.

Légy részese a MagNet közösségnek te is, csatlakozz hozzánk!

A MagNet Bank a GABV tagja

A MagNet Bank az értékalapú bankok nemzetközi szövetségének, a Global Alliance for Banking on Values (GABV) közösségének tagja. 

Kétéves megfigyelőstátuszt követően csatlakozhattunk a GABV-hoz, amely során számos területen kellett bizonyítani elköteleződésünket az értékalapú bankolás iránt.  Büszkék vagyunk arra, hogy Közép- Európa egyetlen közösségi bankjaként a régió egyedüli GABV résztvevői vagyunk.

Az értékalapú bankolásnak számos külföldi példája van világszerte. Ezen bankok közös jellemzője, hogy mindennapi tevékenységükkel igyekeznek gazdaságilag, társadalmilag és környezetileg egyaránt fenntartható módon működni, hozzáadott értéket teremteni ügyfeleik, befektetőik és az őket körülvevő társadalom számára. Pénzügyi tudatosság, átláthatóság, társadalmi felelősségvállalás egyaránt közös értékek minden közösségi bank számára, legyen az Ázsiában vagy épp Dél-Amerikában.

A Global Alliance for Banking on Values (GABV) egy nonprofit szervezet, amely közös értékek mentén működő független bankokat és takarékszövetkezeteket tömörít világszerte. A 2009-ben alapított közösség mára 39 pénzintézetet számlál, melyek Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában, Észak- és Dél-Amerikában, illetve Európában egyaránt megtalálhatók. A tagok összesen 24 millió ügyfelet szolgálnak ki több mint 42 ezer munkavállalóval, az általuk kezelt eszközök értéke pedig meghaladja a 110 milliárd dollárt.

 

10 dolog

amit tudni érdemes a MagNet Bankról:
 1. 1

  Több mint 23 éve működünk nyereségesen a legnagyobb hazai, 100%-ig magyar magántulajdonban lévő pénzintézetként.

 2. 2

  2018-ban immáron hetedik alkalommal nyertük el az Év társadalmilag felelős bankja kitüntetést a MasterCard Év Bankja versenyen.

 3. 3

  Kiszámítjuk, és hazánkban egyedülálló módon minden évben megosztjuk, hogy ügyfeleink mennyivel járultak hozzá a bank éves nyereségéhez.

 4. 4

  Ügyfeleink döntik el, hogy a bank nyereségének 10%-ával mely társadalmi szervezeteket támogassuk.Közösségi Adományozási Program

 5. 5

  Lakossági ügyfeleink maguk dönthetik el, hogy mennyit fizetnek számlavezetésükért. Becsületkasszás számlavezetés

 1. 6

  Ügyfeleink kártyás vásárlásaikkal hasznos társadalmi kezdeményezéseket támogathatnak a bank pénzéből. Segítő bankkártya

 2. 7

  Ügyfeleink meghatározhatják, hogy a betétben elhelyezett pénzüket a bank milyen hitelcélra használhatja fel. Mentor, Szféra oldal

 3. 8

  MENTOR és SZFÉRA közösségi termékeink által, a betétesek közreműködésével megkönnyítjük a társadalmilag hasznos projektek hitelterheit.

 4. 9

  A hitelbírálat folyamán pozitívan szűrjük azokat a projekteket, amelyek jótékonyan hatnak a társadalmunkra, környezetünkre.

 5. 10

  Célunk az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalás, a pénzügyi tudatosságra nevelés.