Elektronikus szolgáltatások

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink minél egyszerűbben és gyorsabban intézhessék banki ügyeiket. Az Internetbanki szolgáltatás (továbbiakban: NetBank) és MagNet Mobil applikáció mellett a SzámlaInfo szolgáltatásunk is ügyfeleink rendelkezésére áll.

Olvass tovább elektronikus szolgáltatásainkról!

Számlanyitás VideoBankon

Ha unod a sorban állást, nyisd meg bankszámládat bárhonnan online. A VideoBankos számlanyitás során az azonosítást követően MagNet lakossági vagy egyéni vállalkozói bankszámla tulajdonossá válhatsz pár perc alatt. Vágj bele!    

MagNet MobilBank

 A MagNet MobilBank alkalmazás segítségével mostantól egyszerűen és kényelmesen mobiltelefonodon keresztül intézheted pénzügyeidet.

A mobilalkalmazási szolgáltatást az Apple AppStore és a Google Play áruházból töltheted le.

MÉG CSAK TÁJÉKOZÓDSZ?
Válaszd a MobilBank alkalmazás demó verzióját, mely már elérhető Android és iPhone készülékekre is. Ismerd meg az applikációt, próbáld ki a különböző funkciókat egy minta felhasználó segítségével!

TUDTAD?
MobilBank alkalmazásunk elnyerte A legjobb banki mobil applikációnak járó díjat a Bankmonitor.hu objektív ismérvei alapján. 

Próbáld ki a NetBank szolgáltatást!

Ha már régóta kacérkodsz azzal, hogy közösségi bankolásra váltasz, de még visszatart, hogy megszoktad a korábbi pénzintézeted online banki felületét, tedd próbára minden kötelezettség nélkül a NetBank demó rendszerünket, és szeress bele digitális megoldásainkba.

A klasszikus pénzügyi funkciók mellett számos olyan elemet csempésztünk az oldalba, mellyel kifejezheted társadalmi felelősségérzetedet: a felületen rendelkezhetsz a MagNet nyereségének 10%-áról civil ügyek javára, beállíthatod, hogy milyen összegű becsületkasszás számlavezetési díjat szeretnél fizetni, illetve kit támogatnál a bank pénzéből a kártyás fizetéseid alkalmával.

Apránként bankkártyás aprógyűjtés

A MagNet-nél mostantól beállíthatod, hogy betéti kártyás (továbbiakban: bankkártyás) vásárlásaid értékét 10, 100, vagy 1000 forintra kerekítsük, és a kerekítés különbözetét minden vásárláskor félrerakja Neked a rendszer.

A személyes NetBankodban rögzíthető az Aprógyűjtés célja, és havonta, automatikusan takaríthatsz meg pénzt, ami ráadásul naponta kamatozik.

A digitális Aprógyűjtésre nem kell külön figyelned, viszont nagyon izgalmas nyomon követni, hogyan gyarapodik a megtakarításod!

Az Apránként Programmal elhoztuk a Mastercard az Év Megtakarítási Terméke díjat, jó szívvel ajánljuk kisebb-nagyobb vágyad valóra váltásához segítségül!

Koin automatikus kiadáskövetés

Megérkezett a MagNet második Fintech együttműködésének gyümölcse!

A Koin kiadáskövető alkalmazást a MagNet Bank ügyfelei egyszerűen szinkronizálhatják saját NetBank fiókjukkal, így az alkalmazásban automatikusan megjelennek a költéseik, könnyebb rálátást nyújtva pénzügyi szokásaikra.

A Koin az egyik legsikeresebb hazai kiadáskövető alkalmazás, mely segít a felhasználóknak abban, hogy pénzügyeiket átláthatóbbá tegyék saját maguk számára. Az alkalmazás ingyenesen elérhető Android és iPhone készülékekre.

Autokassza szolgáltatás vállalkozásoknak

Teltek már estéid azzal, hogy vállalati számláidat bogarásztad?

Ha online számlázol és a közösségi bankban bankolsz, tudjuk a megoldást!

Ha mindig naprakész információval szeretnél rendelkezni a kifizetetlen, vagy a már teljesített számláidról, engedélyezd a Számlázz.hu és MagNet Bankos ügyfélfiókjaid szinkronizálását, és takaríts meg akár napi több óra adminisztrációt!

 Elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el a Számlázz.hu innovációja!

MagNet SzámlaInfo

A MAGNET SZÁMLAINFÓ szolgáltatás segítségével forint vagy deviza bankszámládon végzett tranzacióidról SMS, vagy PUSH üzenetben kaphatsz tájékoztatást a bankszámla devizanemében. A push üzenet az sms-hez hasonló, okostelefonra érkező rövid szöveges üzenet, amely kizárólag a MagNet MobilBank applikáció segítségével, kizárólag online kapcsolattal működik.

A MagNet Számlainfo szolgáltatás keretében
az alábbi tranzakciókról szóló értesítéseket állíthatod be:
- jóváírások
- terhelések
- csoportos beszedés teljesítése


A szolgáltatás díja: lakossági, illetve vállalati ügyfelek részére

Igényeld a szolgáltatást bármely MagNet bankfiókban, vagy a NetBankban!