Elektronikus szolgáltatások

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink minél egyszerűbben és gyorsabban intézhessék banki ügyeiket. Az Internetbanki szolgáltatás (továbbiakban: NetBank) és MagNet Mobil applikáció mellett a SzámlaInfo szolgáltatásunk is ügyfeleink rendelkezésére áll.

Olvass tovább elektronikus szolgáltatásainkról!

Számlanyitás VideoBankon

Ha unod a sorban állást, nyisd meg bankszámládat bárhonnan online. A VideoBankos számlanyitás során az azonosítást követően MagNet lakossági vagy egyéni vállalkozói bankszámla tulajdonossá válhatsz pár perc alatt. Vágj bele!    

Koin automatikus kiadáskövetés

Megérkezett a MagNet második Fintech együttműködésének gyümölcse!

A Koin kiadáskövető alkalmazást a MagNet Bank ügyfelei egyszerűen szinkronizálhatják saját NetBank fiókjukkal, így az alkalmazásban automatikusan megjelennek a költéseik, könnyebb rálátást nyújtva pénzügyi szokásaikra.

A Koin az egyik legsikeresebb hazai kiadáskövető alkalmazás, mely segít a felhasználóknak abban, hogy pénzügyeiket átláthatóbbá tegyék saját maguk számára. Az alkalmazás ingyenesen elérhető Android és iPhone készülékekre.

Apránként bankkártyás aprógyűjtés

A MagNet-nél mostantól beállíthatod, hogy betéti kártyás (továbbiakban: bankkártyás) vásárlásaid értékét 10, 100, vagy 1000 forintra kerekítsük, és a kerekítés különbözetét minden vásárláskor félrerakja Neked a rendszer.

A személyes NetBankodban rögzíthető az Aprógyűjtés célja, és havonta, automatikusan takaríthatsz meg pénzt, ami ráadásul naponta kamatozik.

A digitális Aprógyűjtésre nem kell külön figyelned, viszont nagyon izgalmas nyomon követni, hogyan gyarapodik a megtakarításod!

Az Apránként Programmal elhoztuk a Mastercard az Év Megtakarítási Terméke díjat, jó szívvel ajánljuk kisebb-nagyobb vágyad valóra váltásához segítségül!

Autokassza szolgáltatás vállalkozásoknak

Teltek már estéid azzal, hogy vállalati számláidat bogarásztad?

Ha online számlázol és a közösségi bankban bankolsz, tudjuk a megoldást!

Ha mindig naprakész információval szeretnél rendelkezni a kifizetetlen, vagy a már teljesített számláidról, engedélyezd a Számlázz.hu és MagNet Bankos ügyfélfiókjaid szinkronizálását, és takaríts meg akár napi több óra adminisztrációt!

 Elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el a Számlázz.hu innovációja!

MagNet MobilBank

A MagNet MobilBank a MagNet Bank NetBankjának okostelefonra optimalizált változata, amellyel az internetes banki szolgáltatások leggyakrabban használt funkciói vehetők igénybe. A MagNet MobilBank alkalmazás segítségével mostantól egyszerűen és kényelmesen mobiltelefonodon keresztül intézheted pénzügyeidet.

HOGYAN VEHETED IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁST?
A mobilalkalmazási szolgáltatást az Apple AppStore és a Google Play áruházból töltheted le.

MÉG CSAK TÁJÉKOZÓDSZ?
Válaszd a MobilBank alkalmazás demó verzióját, mely már elérhető Android és iPhone készülékekre is. Ismerd meg az applikációt, próbáld ki a különböző funkciókat egy minta felhasználó segítségével!

TUDTAD?
MobilBank alkalmazásunk elnyerte A legjobb banki mobil applikációnak járó díjat a Bankmonitor.hu objektív ismérvei alapján. 

Próbáld ki a NetBank szolgáltatást!

Ha már régóta kacérkodsz azzal, hogy közösségi bankolásra váltasz, de még visszatart, hogy megszoktad a korábbi pénzintézeted online banki felületét, tedd próbára minden kötelezettség nélkül a NetBank demó rendszerünket, és szeress bele digitális megoldásainkba.

A klasszikus pénzügyi funkciók mellett számos olyan elemet csempésztünk az oldalba, mellyel kifejezheted társadalmi felelősségérzetedet: a felületen rendelkezhetsz a MagNet nyereségének 10%-áról civil ügyek javára, beállíthatod, hogy milyen összegű becsületkasszás számlavezetési díjat szeretnél fizetni, illetve kit támogatnál a bank pénzéből a kártyás fizetéseid alkalmával.

MagNet SzámlaInfo

A MAGNET SZÁMLAINFÓ szolgáltatás segítségével forint vagy deviza bankszámládon végzett tranzacióidról SMS, vagy PUSH üzenetben kaphatsz tájékoztatást a bankszámla devizanemében. A push üzenet az sms-hez hasonló, okostelefonra érkező rövid szöveges üzenet, amely kizárólag a MagNet MobilBank applikáció segítségével, kizárólag online kapcsolattal működik.

A MagNet Számlainfo szolgáltatás keretében
az alábbi tranzakciókról szóló értesítéseket állíthatod be:
- jóváírások
- terhelések
- csoportos beszedés teljesítése


A szolgáltatás díja: lakossági, illetve vállalati ügyfelek részére

Igényeld a szolgáltatást bármely MagNet bankfiókban, vagy a NetBankban!