Felhívás ismételt ügyfélátvilágításra

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Jogszabályi előírás miatt a MagNet Banknak – ahogy a többi hazai pénzintézetnek is – legkésőbb 2019. június 26. napjáig újra kell azonosítania ügyfeleit, különben a fenti határidőt követően mindazok banki megbízásait nem teljesítheti, akiknél az adategyeztetés nem történt meg.

Amennyiben Ön vállalati ügyfelünk, és üzleti kapcsolatot Bankunkkal 2017.06.26. előtt létesített, arra kérjük, hogy legkésőbb 2019. június 26-ig keresse fel személyesen bankfiókjaink egyikét adatainak és nyilatkozatainak frissítése céljából. Kérjük, hogy az aktuális létesítő okiratot, illetve a 30 napnál nem régebbi, nyilvántartásba vételt igazoló dokumentumot mutassa be a Banknak. Sajnos meghatalmazás elfogadására ebben az esetben nincs lehetőségünk.

Központi bankfiókunkban (1062 Budapest, Andrássy út 98.), ill. Belvárosi Közösségi Pontunkon (1055 Budapest, Balassi B. u. 9-11.) külön ügyfélpultot biztosítunk a hatékonyabb ügyfél-átvilágítási ügyintézés érdekében.

Amennyiben nem keresi fel bankfiókunkat, akkor 2019. június 26. napja után sajnos nem tudjuk banki megbízásait teljesíteni.

Magánszemély ügyfeleink esetén a Bank megkezdte az adatok naprakészségének ellenőrzését, összevetését, és amennyiben eltérést észlel, egyenként értesíti az érintetteket ott, ahol szükségessé válik a személyes adategyeztetés.

Az elfogadható azonosító okmányok köre megtekinthető Bankunk honlapján a https://www.magnetbank.hu/dokumentumok/hasznos menüpont alatti „Számlanyitási dokumentumok” tájékoztatójában, vagy bármely bankfiókunkban.

A további részleteket az alább letölthető pdf dokumentum tartalmazza. 

A jogszabályi előírásból fakadó fenti kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, együttműködését előre is nagyon köszönjük!

Tisztelettel: 

 MagNet Bank Zrt.