Díjak

Elismeréseink

Az olyan elismerések, mint az Év Bankja Díj, bankunk vezetői, munkatársai és ügyfelei számára is meghatározóak: azt jelzik, hogy mind a szakmai, mind pedig a társadalmi közvélemény szükségesnek és fontosnak tartja közös munkánkat a pénzügyi tudatosság felé vezető úton.

 

Legjobb banki mobil applikáció 2016

Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A Bankmonitor.hu objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor. Különösen fontos ez az elismerés számunkra, mert a MagNet digitális fejlesztései javarészt házon belül zajlanak. Nagyon büszkék vagyunk a fejlesztői csapatunkra, akik folyamatosan figyelik a nemzetközi trendeket és világszínvonalra emelték a Közösségi Bank mobil applikációját!

 

 

MasterCard - Az év bankja – Az év társadalmilag felelős bankja díjak

Az év társadalmilag felelős bankja 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 -    I. helyezett

 


 

További elismeréseink:

  • Az év lakossági hitelterméke 2016 - I. helyezett
  • Az év lakossági számlacsomagja 2015 - III. helyezett
  • Az év leginnovatívabb bankja 2014 - III. helyezett
  • Az év lakossági számlacsomagja 2013 - III. helyezett
  • Az év lakossági hitelterméke 2012 - I. helyezett
  • Az év lakossági megtakarítási terméke 2012 - III. helyezett
  • Az év lakossági megtakarítási terméke 2010 - II. helyezett
  • Az év társadalmilag felelős bankja 2010 - II. helyezett


1% BARÁT MUNKAHELYBankunk főtámogatója és aktív részese a kezdeményezésnek, melynek célja, hogy munkavállalóink - és egyben a programhoz csatlakozó, más, felelősen gondolkodó vállalatok munkavállalói - minél nagyobb arányban rendelkezzenek személyi jövedelemadójuk 1%-áról.


Magyar Adományozói Fórum - Társadalmi Befektetések Díj 2014

 

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a hosszú távú társadalmi-gazdasági fenntarthatóságot is szolgáló, példaértékű támogatói tevékenységekre szeretné felhívni a figyelmet, és ösztönözni az üzleti szektor még proaktívabb társadalmi szerepvállalását, valamint a szektorok közötti eredményesebb összefogást.

 

2014-ben a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programja a következő elismerésekben részesült:
MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória -    I. HELYEZETT
MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória -    I. HELYEZETT

 

Fogyatékosság-barát munkahely

 

A MagNet Bank a hazai bankok közül elsőként nyerte el a Fogyatékosság-barát munkahely elismerést. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adja a pályázati feltételeket sikeresen teljesítő munkáltatóknak ezt az elismerést. A díj különösen becses számunkra, hiszen közösségi bankként arra törekszünk, hogy megismerjük, befogadjuk és bátorítsuk ügyfeleink és munkatársaink sokszínűségét.

 

Magyar PR Szövetség - CSR Best Practice Díj 2014

2014-ben elnyerte a MagNet a Magyar PR-Szövetség CSR Best Practice elismerését, amellyel a zsűri a MagNet Bank társadalmi felelősségvállalását díjazta, és példaértékűvé tette a Közösségi Bank kezdeményezéseit. A jól ismert Közösségi Adományozási Program mellett olyan projekteket díjazott a PR-Szövetség, mint például a közösségi faültetési program, a Bank által gépjárművek helyett használt bringaflotta, a ZöldMag Csoport irodazöldítő tevékenysége, a nonprofit szervezeteket támogató Civil Rapid Randik, a CivilMag.hu online platform, a hontalanokat segítő Adj Meleget! Program, vagy a bankfiókok Amnesty International Fénypontként való működése.


Valóban Felelős Vállalat 2011

A MagNet Bank hazánkban újszerű pénzügyi tevékenységét, valamint társadalmi felelősségvállalását és a környezettel szembeni etikus magatartását 2011-ben a KÖVET Egyesület rangos CSR-díjjal jutalmazta.

 

 

Köszönjük bizalmukat!