• Szívügyünk a civil szféra!

    Felelősségvállalás, gondoskodás, átláthatóság

    Tovább >
  • A MagNet Bank hatodszorra is

    Az év társadalmilag felelős bankja!

    Tovább >
10% jó ügyekre 10% jó ügyekre

A MagNet Bank évről-évre tiszta nyeresége 10%-át ajánlja fel civil szervezetek részére ügyfelei rendelkezései alapján. 2010 óta a Bank összesen több mint 169,9 millió forintot osztott szét, mintegy 217 civil szervezet céljait segítve ezzel.

Civil számlacsomag Civil számlacsomag

Díjmentes számlavezetés és kedvező elektronikus utalási díjak jellemzik a nonprofit szervezetek részére kialakított számlánkat. A MagNet ezzel, és számos civil programjával is támogatja azokat, akik másokat segítenek.

Kényelmes online számlanyitás Kényelmes online számlanyitás

Ha úgy dönt, csatlakozik civil közösségünkhöz, érdemes online igényelnie új számláját. Így egyelőre egyeztetett időpontban, az Ön által kiválasztott bankfiókban, előkészített papírokkal várják kollégáink.

A számlavezetés általános feltételeit a Bank Pénzforgalmi Üzletág Üzletszabályzata és a Pénzforgalom Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A számlacsomagok pontos teljes körű kondícióit a vállalkozások, vállalkozók és egyéb szervezetek részére alkalmazott pénzforgalmi díjakról, jutalékokról és költségekről szóló HIRDETMÉNY tartalmazza, egyéb részletekről a KÖZÖSSÉGI ADOMÁNYOZÁSI PROGRAMRÓL és a KAP KÁRTYAPROGRAMRÓL internetes honlapunkon és fiókjainkban is tájékozódhat. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.