Aktív betét


Kiemelt kamat és lekötési lehetőség vár!

Most különösen megéri a MagNet közösség aktív tagjává válni, hiszen a Bank kiemelkedő kamatozású betéti ajánlattal díjazza ügyfelei elköteleződését!

 

Lakossági ügyfeleink új megtakarításaira most 2,45%-os akciós kamatot fizetünk 3 hónapos MagNet  Aktív Betétünkben (EBKM: 2,45%), ha 0 Ft feletti becsületkasszás számlavezetési díj és minimum havi 25.000 Ft betéti kártyás (továbbiakban: bankkártya) költés mellett bankolnak nálunk.

Kiemelt Kamat: 2,45% (EBKM 2,45%)

Normál kamat MNB jegybanki alapkamat, azaz jelenleg 0,90% (EBKM 0,90%)

A betétlekötés általános feltételeit a Betétügyletekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. Az Aktív betét pontos teljes körű kondícióit a Lakossági ügyfeleknek kínált betétek kamatairól, díjairól, jutalékairól és költségeiről szóló Hirdetmény tartalmazza, egyéb részletekről fiókjainkban tájékozódhat. Jelen tájékoztató nem minősül nyilvános ajánlattételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. A Bank a feltételek egyoldalú módosításának jogát – a garantált feltétel kivételével - fenntartja. A jelen tájékoztatóban foglalt információ nem teljes körű, további részletes információért kérjük, forduljon a MagNet Bank fiókjaihoz, vagy hívja Telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Vállalkozóként szintén előnyös ajánlatunk van számodra. Helyezz el új forrást, és növeld céged megtakarításait 2,00%-os kamatozású, 3 hónapos MagNet Aktív Betétünk segítségével (EBKM: 2,00%). A kiemelt kamat igénybevételéhez a lekötés ideje alatt minden hónapban legalább 250.000 Ft összértékben érkező jóváírás szükséges arra a bankszámlájára, amelyről a lekötés történt.

Kiemelt Kamat: 2,00% (EBKM 2,00%)

Normál kamat MNB jegybanki alapkamat, azaz jelenleg 0,90% (EBKM 0,90%)

 

Civil szervezeteink számára is 2,00%-os kamatot hoz az Aktív Betétben elhelyezett, bankon kívüli forrásból származó új lekötés, ha havonta legalább 100.000 Ft összértékben külső jóváírás érkezik a számlájukra.

Kiemelt Kamat: 2,00% (EBKM 2,00%)

Normál kamat MNB jegybanki alapkamat, azaz jelenleg 0,90% (EBKM 0,90%)

A betétlekötés általános feltételeit a Betétügyletekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. Az Aktív betét pontos teljes körű kondícióit a Vállalati ügyfeleknek kínált betétek kamatairól, díjairól, jutalékairól és költségeiről szóló Hirdetmény tartalmazza, egyéb részletekről fiókjainkban tájékozódhat. Jelen tájékoztató nem minősül nyilvános ajánlattételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. A Bank a feltételek egyoldalú módosításának jogát – a garantált feltétel kivételével - fenntartja. A jelen tájékoztatóban foglalt információ nem teljes körű, további részletes információért kérjük, forduljon a MagNet Bank fiókjaihoz, vagy hívja Telefonos ügyfélszolgálatunkat.