EAP


Egyéni Adományozási Program

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy a banki támogatáson felül egyénileg is egyszerűen támogathassanak számukra fontos civil szervezetet. A NetBank felületen saját számláról indított eseti vagy akár rendszeres adományt is örömmel juttatjuk el a kiválasztott civil szervezetnek. A felajánlott összeg fedezetéről teljes egészében az ügyfél gondoskodik, a Bank abban segít, hogy a pénzügyi támogatás egyszerűen és gyorsan célba érjen.

Az Egyéni Adományozási Program lépései:

  1. Válaszd ki az általad támogatni kívánt civil szervezetet. A listában a MagNet Banknál bankszámlát vezető civil szervezetek találhatók. Külön jelöltük azon civil szervezeteket, amelyek Etikus Adománygyűjtő Szervezet minősítéssel rendelkeznek (www.atlathatosag.eu).

  2. Ezt követően határozd meg az adományozni kívánt összeg nagyságát.

  3. Majd válassz az egyszeri, vagy rendszeres átutalás közül.

 

Az Egyéni Adományozási Program keretében forint bankszámláról, forint összeg átutalására van lehetőséged. Az utalás díja megegyezik a normál, Hirdetmény szerinti utalás díjtételével (NetBank felületen történő egyszeri, illetve rendszeres átutalás díja). Link: lakossági Hirdetmény, vállalati Hirdetmény.